Online studiekeuze VIP traject

Met dit online studiekeuze VIP-traject vind je een opleiding die echt bij je past

Successen moet je delen en dit VIP-traject is al voor velen een succes gebleken! Met dit online studiekeuze VIP-traject vind je een opleiding die echt bij je past. Tijdens het traject ben ik als een stok achter de deur. Ik vraag commitment aan je kind, maar committeer mijzelf ook. Want ik rust niet totdat jouw kind op de goede weg zit. Als ik merk dat je kind het verder alleen af kan dan pas laat ik los. Ook na het traject kan je kind (en jij) nog bij mij terecht met vragen. 

 

Kort door de bocht: voor alle ouders en kinderen die zoekende zijn in de lastige wereld van studiekeuzes, Jacqueline is een fantastische professional die ik iedereen zou aanbevelen. Wij zullen haar hulp ook zeker weer inschakelen als straks onze zoon zijn keuze moet gaan maken.¨

Doordat ik je kind tijdens onze online gesprekken steeds beter leer kennen, ontstaat er een vertrouwensband. Als er bepaalde zaken in de weg zitten om tot een keuze te komen dan merk ik dat. Dat zorgt ervoor dat ik maatwerk maak van mijn VIP-trajecten. Met iedereen volg ik dezelfde specifieke stappen die leiden tot meer zelfinzicht en passende studierichtingen. Maar daarnaast beweeg ik graag mee met je kind en met wat hij of zij nodig heeft.

Het online VIP-traject bestaat uit de volgende stappen:

 1. Kennismaking en intake
 2. Invullen online vragenlijst (24 vragen in ongeveer 15 minuten)
 3. Het persoonlijke rapport binnen 24 uur ontvangen
 4. Een uitgebreide terugkoppeling op de persoonlijke gedragsanalyse
 5. De gedragseigenschappen, kwaliteiten en talenten ontdekken
 6. Aan de slag met de passende studiedomeinen en studierichtingen
 7. Coach gesprekken (max. 5 gesprekken)
 8. Persoonlijke Studiekeuze Top 3
 9. Evaluatie en afronding (over behaalde doelen en hoe nu verder)

 

Een goede vriendin van mij vertelde over haar positieve ervaring met Jacqueline. Ik kan nu uit eigen ervaring vertellen dat Jacqueline een echte meerwaarde is gebleken. Ze heeft onze dochter de tools gegeven om op de goede manier naar zichzelf te kijken, na te denken waar ze blij van wordt en hoe ze dat kan vertalen in een studiekeuze.¨

Na afloop van het studiekeuze VIP-traject:

 • Heeft je kind meer kennis over zijn gedragseigenschappen, kwaliteiten en talenten
 • Is duidelijk welke studierichtingen bij zijn of haar persoonlijkheid passen
 • Is het zelfvertrouwen van je kind vergroot
 • Heeft je kind een persoonlijke studiekeuze Top 3 gemaakt
 • Is je kind in staat om de juiste beslissingen te nemen

 

Ik heb het hele traject altijd gezien als een cadeautje voor mijn zoon en dat bleek het ook te zijn, hij werd er blij van. Jacqueline bedankt!¨

 

Wil jij dit ook voor jouw kind? Stuur me gerust een persoonlijk bericht via jacqueline@studiekeuzetop3.nl of bel +31 (0)6 1886 2819. Of plan gelijk een gratis online sessie via mijn websiteJe kunt me voor meer informatie en inspiratie volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

opleiding kiezen
Vorig bericht
Onze zoon heeft geen enkel idee wat hij met zijn leven aan moet
Volgend bericht
Een studiekeuze maken in 3 weken tijd?

Lees meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.