open dagen bezoeken

Open dagen bezoeken saai? Niet als je voorbereid op pad gaat!

Binnenkort starten de open dagen weer. Niets is zo vervelend als urenlang ronddwalen op al die hogescholen en universiteiten zonder plan of concreet doel. Voorkom uitstelgedrag, keuzestress en onzekerheid bij je kind. Voorkom eeuwig durende discussies aan de keukentafel over de volgende stap na de middelbare school.

Meld je kind nu aan voor studiekeuzebegeleiding, want ik geef een bonus weg!

Een onafhankelijk persoon is objectief en kan helpen bij een doorbraak. Tijdens mijn traject, waarin je al snel resultaten ziet, ontdekt je kind zijn talenten en begrijpt én accepteert zijn persoonlijke eigenschappen. Het wordt duidelijk wat hem of haar motiveert en welk type werkzaamheden daarbij passen. Het overzicht met passende studierichtingen is een waardevolle aanvulling. Daarin is een match gemaakt met de persoonlijke motivatoren en talenten van je kind en de gevraagde competenties, beroepskenmerken en motivatoren van de opleiding. Je kind gaat met al die input bewust, met plezier én voorbereid op pad!

Ja, ik wil mijn kind met meer zelfvertrouwen, zelfinzicht én met een concrete lijst met passende studierichtingen de open dagen laten bezoeken! 

Voor een traject in oktober!

In de maand oktober kun je gebruik maken van een uniek aanbod dat ik normaal niet zomaar weggeef. Als je het studiekeuze-traject van 395,- euro (incl. btw) afneemt voor jouw kind kan jouw zoon of dochter kiezen uit één van de volgende bonussen:

Bonus 1: Hulp bij selectieprocedure

Een uur lang waarin ik jouw kind help bij de voorbereiding op de selectieprocedure voor de gekozen studie. Dit is vooral waardevol als je kind kiest voor een numerus fixus opleiding waarvoor hij of zij zich al vóór 15 januari moet inschrijven. De opdrachten die horen bij de selectieprocedure maakt je kind uiteraard zelf. Wel kan ik tips en tricks geven over het maken van een motivatiebrief of de voorbereiding op het persoonlijke interview. Dat interview wil ik zelfs met je kind oefenen.

óf

Bonus 2: Gebruik mijn netwerk

Wat dacht je van een (online) gesprek met iemand uit mijn netwerk? Jouw kind koppel ik aan iemand uit mijn netwerk voor een interview of speeddate. Blijkt je kind tijdens ons traject meer te willen weten over een bepaald beroep of is hij of zij nieuwsgierig naar het reilen en zeilen binnen een bepaald bedrijf dan is zo´n kennismaking zeer nuttig. Wie weet wat daaruit voortvloeit, wellicht wordt er een basis gelegd voor een toekomstige stage of afstudeeropdracht.

Meld je snel aan, deze actie mét bonus is alleen geldig voor een traject in oktober en ik heb slechts 5 plekken!

Uiteraard gun ik dit iedereen, alleen kan ik maar een beperkt aantal jongeren tegelijk begeleiden en ook kan ik niet onbeperkt een beroep doen op mijn netwerk.

Aanmelden kan via mijn website, per mail jacqueline@studiekeuzetop3.nl of telefonisch +31 (0) 6 1886 2819.

onderwijsbeurs, open dagen bezoeken
Vorig bericht
Een studiekeuze maken met online begeleiding
Volgend bericht
Ik val maar gelijk met de deur in huis!

Lees meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.